Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Party in Tomorrowland

Party in Tomorrowland


Miss Selfridge bra top
missselfridge.com

Jeffrey Campbell peep toe shoes
$195 - allsole.com

Jeffrey campbell sandals
$185 - farfetch.com

Paul s Boutique studded handbag
$55 - bankfashion.co.uk

Mango resin jewelry
$28 - placedestendances.com

Sterling silver jewelry
overstock.com

Gray hat
thedopegame.com



Hey party freaks! Αυτό το post είναι απολύτως αφιερωμένο σε όσες-ους τρελαίνονται για μεγάλα
πάρτυ με ξέφρενη μουσική και ατελείωτο χορό και για όσες-ους αρέσει η Tomorrowland καθώς και με αφορμή το φεστιβάλ της Tomorrowland 27,28 και 29 Ιουλίου με Avicii.
Το OOTD που έφτιαξα είναι total black αλλά με party στοιχεία, γιατί καλοκαίρι είναι, δηλαδή η εποχή της διασκέδασης και των πάρτυ. Το shorts είναι ψηλόμεσο και διάλεξα ένα crop κολλητό top γιατί μ'αρέσουν πάρα πολύ καθώς τονίζουν τα ωραία σώματα!Επίσης το jokey hat που το λατρεύω κυριολεκτικά:) Δεν θα μου ξέφευγαν βέβαια τα Jeffrey Campell sandals που κατά τη γνώμη μου είναι φανταστικά για τέτοια εποχή κατάλληλα συνδυασμένα. Να κλείσω με τα αξεσουάρ. Πάντα προτιμώ μεγάλα δαχτυλίδια άλλοτε με τρουκς άλλοτε με σχέδια όπως αυτό με το δράκο, ή το μαύρο που καλύπτει σχεδόν όλο το δάχτυλο. Είναι ότι πιο must υπάρχει σε αξεσουάρ αυτό το χρόνο. Απόλυτα εναρμονισμένα με party look αλλά και rock στοιχείο με δερμάτινα ρούχα το χειμώνα. Αυτά λοιπόν από μένα.
xoxo
Mirka




3 σχόλια:

  1. προσπαθώ να δω το βιντεο αλλά λέει οτι είναι απόρρητο! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι..έκλεισα το κανάλι μου στο youtube γιατί δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ το καλοκαίρι με αυτό. Μπορεί να το ξανανοίξω σε λίγο καιρό!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή